DTB en Burgerlijke Stand


De originele dtb-boeken en burgerlijke stand van Goeree-Overflakkee worden bewaard in het Streekarchief in Middelharnis. Daar liggen ook toegangen, indexen en klappers op papier. Maar u kunt via de hieronder vermelde webpagina’s ook het nodige vinden uit deze bronnen. Voor nog meer informatie uit aanvullende bronnen, die uw stamboom kunnen completeren, kijkt u bij Andere bronnen op deze website.

wiewaswie.nl  Bevat namen uit de burgerlijke stand van geheel Nederland, plus verwijzingen naar de collectie familieberichten van het Centraal Bureau voor Genealogie.

 

Klapper op de doop- en trouwboeken van Zuidholland

Overzicht van DTB-boeken van Zuid-Holland

Gebaseerd op de collectie van het Nationaalarchief. Dit archief laat op haar site ook scans van veel van deze DTB-boeken zien (voor Flakkee niet alle, daarvoor moet u naar het Streekarchief). Transcripties van de aanwezige scans op Gahetna (site van Nationaalarchief) zijn te vinden via de site van C. Koene

 

 

Zoekakten.nl:    scans en indexen van dtb en burgerlijke stand van heel Nederland, gebaseerd op de microfilms van de Mormonen.  Deze site is sinds kort helaas uit de lucht. Met meer moeite, maar de aanhouder wint!, kunt u nog wel bladeren in deze films via familysearch.org

 

 


This function has been disabled for HET FEIJNE KWARTIER - genealogisch onderzoek naar voorouders van het eiland Goeree-Overflakkee -alle rechten voorbehouden-.