Mijn stamboom


In het stamboomprogramma op deze pagina zijn de gegevens van meerdere donateurs opgenomen. Op deze manier kunnen wij u de gegevens van een groot aantal personen tonen welke verbonden zijn met het eiland Goeree-Overflakkee.

Doordat de gegevens van meerdere donateurs worden weergegeven is het mogelijk dat u een bepaalde naam meerdere malen aantreft of dat er toch onjuistheden of onvolkomenheden in de gepresenteerde data aanwezig zijn.

Wij hopen in de toekomst een geheel gecontroleerde stamboom te kunnen aanbieden. Tot die tijd kunt u onjuistheden of onvolkomenheden doorgeven middels het contactformulier.

Wilt u uw eigens gegevens in Mijn stamboom verwerkt zien, neem dan contact op met de beheerder van de site. Aanlevering geschiet middels een zgn. Gedcom-bestand. Ook het toevoegen van fotomateriaal e.d. is mogelijk.

U kunt zoeken in de bovenste balk zonder ingelogd te zijn! Voorvoegsels bij het zoeken invoeren vóór de achternaam (dus de Jong, niet Jong, de)

Toegang tot alle gegevens, waarvoor u zich moet registreren als nieuwe gebruiker, is voorbehouden aan donateurs van onze stichting.


This function has been disabled for HET FEIJNE KWARTIER - genealogisch onderzoek naar voorouders van het eiland Goeree-Overflakkee -alle rechten voorbehouden-.